Dé vakbeurs van het Noorden voor horeca, grootkeuken en recreatie

11, 12 en 13 februari 2019

12e Editie


Persberichten

Lustrumeditie HorecaEvenTT 2017 een groot succes:

Assen, februari 2017
 
10e EDITIE VAKBEURS HORECA EVENTT  EEN GROOT SUCCES
 
De 10e editie van de horecavakbeurs HorecaEvenTT – die van 13 tot en met 15 februari in de TT Hall in Assen werd gehouden, is een groot succes geworden. Zowel wat bezoekers als wat deelnemers betreft, werden alle records gebroken. Deze regionale horecavakbeurs voor Noord- en Oost-Nederland is inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste in dit marktsegment. Door de jaren heen heeft deze vakbeurs zich ontwikkeld tot een toonaangevend evenement voor de horeca- en hospitality branche. De organisator van deze beurs – Mimicry Expo uit Sneek – stelt zich ten doel het behaalde niveau in de komende jaren verder uit te bouwen. De 11e editie staat gepland op 5, 6 en 7 februari 2018 in Assen.
 
Kookwedstrijden een belangrijk onderdeel
 
Onder het label EvenTT Culinair worden als onderdeel van deze vakbeurs elk jaar kookwedstrijden georganiseerd die zich in een steeds grotere belangstelling mogen verheugen. Die belangstelling om mee te doen was dit jaar zelfs zo groot dat er voor alle onderdelen reservelijsten moesten worden aangelegd. Ook de sterrenkoks komen graag naar Assen om mee te doen aan de jaarlijkse Grand Prix of om plaats te nemen in de diverse vakjury’s. De Grand Prix van dit jaar werd gewonnen door de Treeswijkhoeve** uit Waalre.

Naast Patrick van Hogeloon – souschef bij De Treeswijkhoeve – bestond het winnende team uit Johnny Moreno en sommelier Bram van Grinsven.

 ©2018 Horeca EvenTT | Realisatie: Insite Design vorm & code