Ervaar het bijzondere: kom langs in Restaurant De Nieuwe Friese Keuken! Tijdens de Horeca EvenTT Beurs in het FEC in Leeuwarden op 10, 11 en 12 februari 2025 opent Friese topchef Geert Jan Vaartjes samen met topchefs Kees Meinderts en Liudger van der Meer een wel heel bijzonder pop-up restaurant: De Nieuwe Friese Keuken.
De Nieuwe Friese Keuken van Geert Jan Vaartjes (proeflokaal Oan Tafel en Suites, restaurant Ode- Dokkum) De Nieuwe Friese Keuken is een concept naar het idee van Geert Jan Vaartjes. Geïnspireerd op de filosofie van Dutch Cuisine brengt hij samen met zijn teams in Restaurant Ode in Dokkum en Proeflokaal Oan Tafel in Wergea een ode aan de unieke smaken die Friesland rijk is. Hier zie, proef, ruik én ervaar je hun kijk op koken met lokale ingrediënten. Speciaal voor het Horeca evenTT 2025 slaan zij de handen ineen om de Nieuwe Friese Keuken naar een hoogtepunt te tillen. Hier wil je gewoon bij zijn!
Kees Meinderts - Mearkas - Eastermar Met passie en bezieling zorgt chef-kok Kees met zijn team elke dag voor een gastronomische ervaring op niveau. Hoogwaardige gerechten in een warme en toegankelijke omgeving. Een culinaire beleving voor iedereen in zijn nieuwe Restaurant Mearkas in Eastermar.
Liudger van der Meer - Restaurant Ode - Dokkum Liudger van der Meer blijkt de perfecte persoon om in het dit jaar geopende Restaurant Ode de Friese smaken naar het bord te brengen. Hij kookt met wat goed is voor mens en natuur: lokaal, eerlijk, ambachtelijk, duurzaam en seizoensgebonden. Beleef een unieke culinaire ervaring met deze drie gerenommeerde Friese topchefs en reserveer!
Reserveer via: https://oantafel.nl/?ft-ticket=f4ebdeed óf klik op onderstaande flyer!