Dé vakbeurs van het Noorden voor horeca, grootkeuken en recreatie

11, 12 en 13 februari 2019

12e Editie


Catering

Welkom bij Expo Center Assen Assen!

Een nieuwe exploitant, een nieuwe cateringorganisatie. Namens Libema heten wij u van harte welkom in de Expo Center Assen. Met Libema als nieuwe exploitant is ook het cateringteam volledig vernieuwd. Met onze speerpunten gastgerichtheid en kwaliteit, verzorgen wij tijdens het HorecaevenTT de catering faciliteiten voor bezoekers en standhouders.

Met onze duurzame, verse en mooie producten presenteren wij heerlijke gerechten. Naast deze ingrediënten is er meer nodig om uw gasten de mooiste tijd te laten beleven. Er staat daarom een team van gemotiveerde professionals voor u klaar.

Voor u als standhouder volgt hieronder een opsomming van de catering faciliteiten die wij voor u kunnen verzorgen.

WAT KUNT U NU AL BESTELLEN?

LUNCH TIJDENS DE BEURS

Tijdens de beurs presenteren we voor € 16.50 p.p .een lunchbuffet met een grote diversiteit aan luxe belegde broodjes, verse dagsoepen, diverse luxe salades met daarbij jus d’orange, melk en karnemelk. Door dit buffetconcept te hanteren hoeft u niet in de rij te wachten en kunt u tussen 11.30 en 13.30 uur naar wens smullen van het buffet.

Wij adviseren u uw lunch vooraf te reserveren, door middel van bijgaande formulieren. De lunch wordt exclusief voor u als exposant geserveerd in een aparte ruimte achter het horecaverkooppunt.

Formulier lunch op stand

Formulier lunchbuffet 

Mocht u ondanks deze uitgebreide informatie toch nog vragen of wensen hebben, neemt u dan vooral contact met ons op. Wij helpen u graag verder in het maken van uw definitieve keuze.

Met gastvrije groet,

Team Expo Center Assen
Toni Denneboom Anita Eleveld Martijn Kinket
Directeur Projectmanager Horecamanager©2019 Horeca EvenTT | Realisatie: Insite Design vorm & code