Iedere week bieden wij onze deelnemers van HorecaEvenTT de mogelijkheid om zich te presenteren aan u in onze rubriek deelnemer aan het woord in onze nieuwsbrief van Horeca Magazine Noord. Hierbij het overzicht van de al geplaatste artikelen:
* WerkVloerCoach, de vernieuwende opleiding voor het middenmanagement
* Meer verdienen aan je drankverkoop, Van Duijnen Horeca Service legt uit hoe
* Yourpos Afrekensystemen – Als service ertoe doet
* Lijfering Drankengroothandel - “Wat mogen we u aanbieden?
* Bereila, specialist in foodservice dispensers en automatische sausdoseersytemen.
* Koninklijke ERU - kazen die zich thuis voelen
* Elite introduceert de nieuwe Elite Goulash Croquet op HorecaEvenTT
* Moj op HorecaEvenTT
* Schiava presenteert weer met trots haar exclusieve pasta merk Voiello
* eMeals helpt bezorgrestaurants weer in het zadel!
* Interfastfood Raalte groter tijdens HorecaEvenTT met compactere en slimmere apparatuur
* VersTrade: dé duurzame foodprofessional
* Fortuna Carpaccio Bokaal wedstrijd tijdens HorecaevenTT 2020 in Assen
* Bakker Vakkeuken - “ambacht maakt het verschil”
* Veltman Vis Service - liefde voor het vak
* Krikke Culinair pakt groots uit tijdens HorecaEvenTT 2020
* New in 2020 - Craft Beer Wall voor brouwers
* Foox groothandel en horecatotaalleverancier
* Nieuw op HorecaEvenTT 2020: VKF Renzel
* Hoe WAB-proof is uw organisatie? Test het op HorecaEvenTT bij Persoonality
* Madame Cocos - schep, bak en serveer!