Dé toonaangevende horeca-vakbeurs voor Noord- en Oost-Nederland

13, 14 en 15 Februari 2023 in WTC Expo Leeuwarden

Relatiekaartcode: hettwtc22


Privacy

Privacyverklaring Mimicry

Mimicry, gevestigd in Ijlst, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:
Skûte 4
8651 CS Ijlst

Tel: (0515) 333 555
http://www.mimicry.nl   

Persoonsgegevens die wij verwerken

Mimicry verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:
Voor- en achternaam
Geslacht
Adresgegevens
Telefoonnummer
E-mailadres 

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens 

Mimicry verzamelt geen bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens. 

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Mimicry verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
Het afhandelen van uw betaling
Verzenden van onze nieuwsbrief 
U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
Het organiseren van evenementen
U te informeren over wijzigingen van onze diensten en productenSystemen die wij gebruiken
Mimicry neemt op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die eventuele gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Mimicry) tussen zit.

Mimicry gebruikt de volgende computerprogramma's of -systemen:

Filemaker

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Mimicry bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens zolang noodzakelijk. 

Delen van persoonsgegevens met derden

Mimicry verkoopt uw gegevens niet aan derden en verstrekt deze uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een verwerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. Mimicry blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Mimicry gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Mimicry en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u bezitten in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar info@mimicry.nl. Wij reageren zo snel mogelijk, binnen vier weken, op uw verzoek. Mimicry wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Mimicry neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via info@mimicry.nl

Nieuwsoverzicht

Februari 2022
» 22-02-2022
HorecaEvenTT verhuisd naar WTC Expo Leeuwarden

December 2021
» 15-12-2021
HorecaEvenTT 2022 verplaatst

Februari 2021
» 04-02-2021
HorecaEvenTT 2021 Geannuleerd

Oktober 2020
» 27-10-2020
HorecaEvenTT 2021 verplaatst naar 19-20-21 april

Februari 2020
» 25-02-2020
Overzicht van alle winnaars van EvenTTCulinair 2020
» 25-02-2020
Winnaar Fortuna Carpaccio Bokaal 2020
» 07-02-2020
HorecaEvenTT presenteert line-up voor Grand Prix
» 05-02-2020
Yourpos Afrekensystemen – Als service ertoe doet
» 05-02-2020
Meer verdienen aan je drankverkoop, Van Duijnen Horeca Service legt uit hoe
» 05-02-2020
WerkVloerCoach, de vernieuwende opleiding voor het middenmanagement

Januari 2020
» 31-01-2020
De Strijd om de Fortuna Carpaccio Bokaal barst weer los!
» 24-01-2020
Bereila, specialist in foodservice dispensers en automatische sausdoseersytemen.
» 24-01-2020
Lijfering Drankengroothandel - “Wat mogen we u aanbieden?
» 24-01-2020
Koninklijke ERU - kazen die zich thuis voelen
» 22-01-2020
Elite introduceert de nieuwe Elite Goulash Croquet op HorecaEvenTT
» 21-01-2020
eMeals Onbezorgd - Bezorgd
» 21-01-2020
De line up voor de wedstrijd Innovatieve Chef!
» 21-01-2020
Line-up deelnemers Grand Prix EvenTT Culinair 2020!
» 17-01-2020
Moj op HorecaEvenTT
» 15-01-2020
Schiava presenteert weer met trots haar exclusieve pasta merk Voiello
» 09-01-2020
Marcel Heintzberger verantwoordelijk voor de wedstrijdkeuken tijdens EvenTTCulinair
» 09-01-2020
eMeals helpt bezorgrestaurants weer in het zadel!
» 09-01-2020
Interfastfood Raalte groter tijdens HorecaEvenTT met compactere en slimmere apparatuur
» 09-01-2020
VersTrade: dé duurzame foodprofessional
» 09-01-2020
Fortuna Carpaccio Bokaal wedstrijd tijdens HorecaevenTT 2020 in Assen
» 09-01-2020
Bakker Vakkeuken - “ambacht maakt het verschil”
» 09-01-2020
Veltman Vis Service - liefde voor het vak
» 09-01-2020
Krikke Culinair pakt groots uit tijdens HorecaEvenTT 2020
» 09-01-2020
New in 2020 - Craft Beer Wall voor brouwers
» 09-01-2020
​FOOX Groothandel en horeca-totaalleverancier - Hartelijk geleverd!
» 09-01-2020
Nieuw op HorecaEvenTT 2020: VKF Renzel

Oktober 2019
» 24-10-2019
Hoe WAB-proof is uw organisatie? Test het op HorecaEvenTT!
» 24-10-2019
Madame Cocos - schep, bak en serveer!

April 2019
» 30-04-2019
Een gewaarschuwd mens

Februari 2019
» 08-02-2019
Er is nog plaats voor een succesvolle makelaar!
» 07-02-2019
Beursaanbieding Odenwald Backery
» 07-02-2019
Bij een bestelling van Pure Olive Oil & Bio Olive Oil tijdens HorecaEvenTT ontvangt u 250 ml cadeau
» 07-02-2019
Prachtige beursactie De Leckere tijdens HorecaEvenTT
» 07-02-2019
Gratis ijs bij een boerderijs vriezer tijdens HorecaEvenTT
» 06-02-2019
Coachen Kennuz brengt met gecertificeerde trainers jouw team naar een hoger niveau
» 06-02-2019
Bestelmar verbetert bestellen in de horeca
» 05-02-2019
ACAI BOWLS OP HORECAEVENTT ASSEN 2019
» 05-02-2019
Felix Cohen al 140 jaar voorraadhoudend importeur
» 01-02-2019
Proef de nieuwe Vegetarische "Ei-carpaccio" van Fortuna en Eggiedays tijdens HorecaEvenTT 2019
» 01-02-2019
Een Veilig Gevoel, als het gaat over veiligheid op de werkvloer
» 01-02-2019
Felix Cohen gespecialiseerd leverancier aan groothandel en horeca
» 01-02-2019
NIEUW! Frisian's Best Pulled Meat Sauce te bestellen tijdens HorecaEvenTT 2019
» 01-02-2019
Bereila FRETUS Tubedispenser Set
» 01-02-2019
Horeca Netwerk brengt team van vrienden mee voor inspiratie tijdens HorecaEvenTT 2019

Januari 2019
» 30-01-2019
SelektMeat organiseert kookwedstrijd tijdens de beurs Horeca-evenTT Assen
» 28-01-2019
47 Anno Domini Vineyards "Wine by Design”
» 24-01-2019
Kampioen Pizza bakken komt naar HorecaEvenTT 2019
» 24-01-2019
Ook SANTEXO kunt u weer vinden op HorecaEvenTT
» 18-01-2019
Top-Barista & Nederlands Kampioen Latte Art naar HorecaEvenTT 2019
» 17-01-2019
Ambachtelijk Italiaans ijs van Menodiciotto
» 17-01-2019
HorecaEvenTT 2019 Uitverkocht!
» 04-01-2019
Picabia Opleidingen komt met zeer scherpe beursaanbiedingen

December 2018
» 20-12-2018
Indasia presenteert zich op HorecaEvenTT 2019
» 14-12-2018
Carpaccio wedstrijden tijdens HETT 2019

November 2018
» 29-11-2018
Horeca Netwerk nu officiële inspiratiepartner van HorecaEvenTT Assen

Februari 2018
» 01-02-2018
EbikeDelivery : Kostenbesparend, duurzaam en innovatief

Januari 2018
» 31-01-2018
Lijfering presenteert Brouwerij Martinus tijdens HorecaEvenTT Assen
» 30-01-2018
Noorderpoort actief tijdens HorecaEvenTT in Assen
» 30-01-2018
​Genomineerden Leermeester van het Noorden 2018 zijn bekend
» 30-01-2018
“Piazza della Schiava”
» 26-01-2018
KassaNet Nuus presenteert tijdens HorecaEvenTT Postmatic en bied u een mooie beurskorting
» 12-01-2018
Wijnkoperij de Kasteelhoeve
» 09-01-2018
Krikke komt met een nieuw Foodplein tijdens HorecaEvenTT

December 2017
» 19-12-2017
Streekproductenplein in nieuw jasje!!!

November 2017
» 13-11-2017
Een wereld van wijn op HorecaEvenTT 2018


  • Hesslink Koffie
©2022 Horeca EvenTT | Realisatie: Insite Design vorm & code