Dé vakbeurs van het Noorden voor horeca, grootkeuken en recreatie

10, 11 en 12 februari 2020

13e Editie


Privacy

Privacyverklaring Mimicry

Mimicry, gevestigd aan Graaf Adolfstraat 35b 8606 BT te Sneek, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:
Graaf Adolfstraat 35b 
8606 BT Sneek 

Tel: (0515) 333 555
http://www.mimicry.nl   

Persoonsgegevens die wij verwerken

Mimicry verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:
Voor- en achternaam
Geslacht
Adresgegevens
Telefoonnummer
E-mailadres 

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens 

Mimicry verzamelt geen bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens. 

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Mimicry verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
Het afhandelen van uw betaling
Verzenden van onze nieuwsbrief 
U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
Het organiseren van evenementen
U te informeren over wijzigingen van onze diensten en productenSystemen die wij gebruiken
Mimicry neemt op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die eventuele gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Mimicry) tussen zit.

Mimicry gebruikt de volgende computerprogramma's of -systemen:

Filemaker

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Mimicry bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens zolang noodzakelijk. 

Delen van persoonsgegevens met derden

Mimicry verkoopt uw gegevens niet aan derden en verstrekt deze uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een verwerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. Mimicry blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Mimicry gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Mimicry en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u bezitten in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar info@mimicry.nl. Wij reageren zo snel mogelijk, binnen vier weken, op uw verzoek. Mimicry wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Mimicry neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via info@mimicry.nl

Nieuwsoverzicht


Februari 2019
» 08-02-2019Er is nog plaats voor een succesvolle makelaar!
» 07-02-2019Beursaanbieding Odenwald Backery
» 07-02-2019Bij een bestelling van Pure Olive Oil & Bio Olive Oil tijdens HorecaEvenTT ontvangt u 250 ml cadeau
» 07-02-2019Prachtige beursactie De Leckere tijdens HorecaEvenTT
» 07-02-2019Gratis ijs bij een boerderijs vriezer tijdens HorecaEvenTT
» 06-02-2019Coachen Kennuz brengt met gecertificeerde trainers jouw team naar een hoger niveau
» 06-02-2019Bestelmar verbetert bestellen in de horeca
» 05-02-2019ACAI BOWLS OP HORECAEVENTT ASSEN 2019
» 05-02-2019Felix Cohen al 140 jaar voorraadhoudend importeur
» 01-02-2019Proef de nieuwe Vegetarische "Ei-carpaccio" van Fortuna en Eggiedays tijdens HorecaEvenTT 2019
» 01-02-2019Een Veilig Gevoel, als het gaat over veiligheid op de werkvloer
» 01-02-2019Felix Cohen gespecialiseerd leverancier aan groothandel en horeca
» 01-02-2019NIEUW! Frisian's Best Pulled Meat Sauce te bestellen tijdens HorecaEvenTT 2019
» 01-02-2019Bereila FRETUS Tubedispenser Set
» 01-02-2019Horeca Netwerk brengt team van vrienden mee voor inspiratie tijdens HorecaEvenTT 2019

Januari 2019
» 30-01-2019SelektMeat organiseert kookwedstrijd tijdens de beurs Horeca-evenTT Assen
» 28-01-201947 Anno Domini Vineyards "Wine by Design”
» 24-01-2019Kampioen Pizza bakken komt naar HorecaEvenTT 2019
» 24-01-2019Ook SANTEXO kunt u weer vinden op HorecaEvenTT
» 18-01-2019Top-Barista & Nederlands Kampioen Latte Art naar HorecaEvenTT 2019
» 17-01-2019Ambachtelijk Italiaans ijs van Menodiciotto
» 17-01-2019HorecaEvenTT 2019 Uitverkocht!
» 04-01-2019Picabia Opleidingen komt met zeer scherpe beursaanbiedingen

December 2018
» 20-12-2018Indasia presenteert zich op HorecaEvenTT 2019
» 14-12-2018Carpaccio wedstrijden tijdens HETT 2019

November 2018
» 29-11-2018Horeca Netwerk nu officiële inspiratiepartner van HorecaEvenTT Assen

Februari 2018
» 01-02-2018EbikeDelivery : Kostenbesparend, duurzaam en innovatief

Januari 2018
» 31-01-2018Lijfering presenteert Brouwerij Martinus tijdens HorecaEvenTT Assen
» 30-01-2018Noorderpoort actief tijdens HorecaEvenTT in Assen
» 30-01-2018​Genomineerden Leermeester van het Noorden 2018 zijn bekend
» 30-01-2018“Piazza della Schiava”
» 26-01-2018KassaNet Nuus presenteert tijdens HorecaEvenTT Postmatic en bied u een mooie beurskorting
» 12-01-2018Wijnkoperij de Kasteelhoeve
» 09-01-2018Krikke komt met een nieuw Foodplein tijdens HorecaEvenTT

December 2017
» 19-12-2017Streekproductenplein in nieuw jasje!!!

November 2017
» 13-11-2017Een wereld van wijn op HorecaEvenTT 2018


©2019 Horeca EvenTT | Realisatie: Insite Design vorm & code