Dé vakbeurs van het Noorden voor horeca, grootkeuken en recreatie

10, 11 en 12 februari 2020

13e Editie


ACAI BOWLS OP HORECAEVENTT ASSEN 2019

De Acai bowls en ‘high end’ smoothies zijn in 2019 niet meer weg te denken op een trendy menukaart. De sterk groeiende vraag naar healthy, vegan opties en instagramable design food zet iedere horecaondernemer aan om creatief te zijn. Want hoe vind je nou de juiste balans? Met aan de ene kant de vraag naar vers, puur en gezond, en aan de andere kant de wens naar praktisch, snel en gemakkelijk te bereiden.Tijdens de HorecaEvenTT beurs in Assen is Acai Benelux aanwezig om met alle horeca mee te denken over het maken van de juiste keuzes voor het komende seizoen. Tevens worden de smoothie en bowl packs geïntroduceerd, de nieuwste innovatie voor horeca op het gebied van smoothie bowls.

De trend van voedingsbewustzijn zet al een aantal jaren onverminderd door. Waar smoothies in de voorgaande jaren een permanent plekje op menig menukaart hebben weten te veroveren, zijn het tegenwoordig ook de bowls die in snelvaart terrein winnen op het menu. De meest bekende is de Acai bowl, de uit Brazilië overgewaaide ‘Açai na tigela’. 
 
Toch zien veel horecaondernemers het nog als een grote stap om met bowls & smoothies van start te gaan. De bereiding wordt ervaren als een tijdrovende klus, die de nodige ruimte inneemt in de routing. Zonder de juiste kennis kan dat inderdaad voor een ongewenste situatie zorgen in de bar of keuken. Acai Benelux is ruim 12 jaar geleden begonnen met het leveren van Acai bowls en quality health food. Inmiddels zijn ze bekroond met de Vegan Innovation Award voor: Beste smoothie & bowl concept. Hun specialisme richt zicht niet alleen op het product, maar tevens op menu marketing, conceptontwikkeling, apparatuur en bar routing. Met die kennis staat Acai Benelux klaar om horeca te begeleiden om bowls en smoothies zo aantrekkelijk mogelijk op de kaart te zetten.

Hoe vind je de juiste balans tussen een praktische bereiding en inspelen op de vraag naar vers, puur en innovatief? Met die vraag in het hoofd is Acai Benelux aan de slag gegaan, waaruit een nieuw product is voortgekomen. Door een innovatie in de productietechniek van de smoothie en bowl packs, kunnen fruitpuree en IQF nu worden gecombineerd in één portion pack. Dit geeft hen complete vrijheid op het gebied van receptuur. Daardoor zijn de nieuwe smoothie packs nu veel uitdagender voor gasten dan de ‘klassieke’ smoothie packs. De bereiding is nu een snelle en gemakkelijke taak geworden. Een Acai bowl maken is gebeurd in een handomdraai met de nieuwe bowl packs. Daarnaast zijn ze biologisch gecertificeerd, is de Acai fair trade en amazonevriendelijk.

Maandag 11 t/m woensdag 13 februari 2019 gaat de HorecaEvenTT beurs van start. Acai Benelux nodigt horecaondernemers uit bij stand 2210 van Woertman Nederland om samen een smoothie & bowl plan op te zetten voor het komende seizoen.
 

Meer berichten

Nieuwsarchief


Februari 2019
» 08-02-2019Er is nog plaats voor een succesvolle makelaar!
» 07-02-2019Beursaanbieding Odenwald Backery
» 07-02-2019Bij een bestelling van Pure Olive Oil & Bio Olive Oil tijdens HorecaEvenTT ontvangt u 250 ml cadeau
» 07-02-2019Prachtige beursactie De Leckere tijdens HorecaEvenTT
» 07-02-2019Gratis ijs bij een boerderijs vriezer tijdens HorecaEvenTT
» 06-02-2019Coachen Kennuz brengt met gecertificeerde trainers jouw team naar een hoger niveau
» 06-02-2019Bestelmar verbetert bestellen in de horeca
» 05-02-2019ACAI BOWLS OP HORECAEVENTT ASSEN 2019
» 05-02-2019Felix Cohen al 140 jaar voorraadhoudend importeur
» 01-02-2019Proef de nieuwe Vegetarische "Ei-carpaccio" van Fortuna en Eggiedays tijdens HorecaEvenTT 2019
» 01-02-2019Een Veilig Gevoel, als het gaat over veiligheid op de werkvloer
» 01-02-2019Felix Cohen gespecialiseerd leverancier aan groothandel en horeca
» 01-02-2019NIEUW! Frisian's Best Pulled Meat Sauce te bestellen tijdens HorecaEvenTT 2019
» 01-02-2019Bereila FRETUS Tubedispenser Set
» 01-02-2019Horeca Netwerk brengt team van vrienden mee voor inspiratie tijdens HorecaEvenTT 2019

Januari 2019
» 30-01-2019SelektMeat organiseert kookwedstrijd tijdens de beurs Horeca-evenTT Assen
» 28-01-201947 Anno Domini Vineyards "Wine by Design”
» 24-01-2019Kampioen Pizza bakken komt naar HorecaEvenTT 2019
» 24-01-2019Ook SANTEXO kunt u weer vinden op HorecaEvenTT
» 18-01-2019Top-Barista & Nederlands Kampioen Latte Art naar HorecaEvenTT 2019
» 17-01-2019Ambachtelijk Italiaans ijs van Menodiciotto
» 17-01-2019HorecaEvenTT 2019 Uitverkocht!
» 04-01-2019Picabia Opleidingen komt met zeer scherpe beursaanbiedingen

December 2018
» 20-12-2018Indasia presenteert zich op HorecaEvenTT 2019
» 14-12-2018Carpaccio wedstrijden tijdens HETT 2019

November 2018
» 29-11-2018Horeca Netwerk nu officiële inspiratiepartner van HorecaEvenTT Assen

Februari 2018
» 01-02-2018EbikeDelivery : Kostenbesparend, duurzaam en innovatief

Januari 2018
» 31-01-2018Lijfering presenteert Brouwerij Martinus tijdens HorecaEvenTT Assen
» 30-01-2018Noorderpoort actief tijdens HorecaEvenTT in Assen
» 30-01-2018​Genomineerden Leermeester van het Noorden 2018 zijn bekend
» 30-01-2018“Piazza della Schiava”
» 26-01-2018KassaNet Nuus presenteert tijdens HorecaEvenTT Postmatic en bied u een mooie beurskorting
» 12-01-2018Wijnkoperij de Kasteelhoeve
» 09-01-2018Krikke komt met een nieuw Foodplein tijdens HorecaEvenTT

December 2017
» 19-12-2017Streekproductenplein in nieuw jasje!!!

November 2017
» 13-11-2017Een wereld van wijn op HorecaEvenTT 2018


©2019 Horeca EvenTT | Realisatie: Insite Design vorm & code