Dé vakbeurs van het Noorden voor horeca, grootkeuken en recreatie

11, 12 en 13 februari 2019

12e Editie


“Piazza della Schiava”

Voor de derde keer op rij is Horecagroothandel Schiava aanwezig op het HorecaEvenTT in Assen (standnummer 3110) . Schiava is gevestigd in Groningen en is een absolute specialist te noemen op het gebied van Italiaanse producten en concepten sinds 1978.



Ook dit jaar zorgt Schiava voor een internationaal tintje tijdens de beurs. Alle exclusieve topleveranciers en producenten uit Italië worden door de Horecagroothandel overgevlogen om hun kunsten en producten te tonen aan het Nederlandse publiek. Maar liefst 17 gasten, waaronder: 
  • wereldkampioen Pizzabakker Davide Civitiello uit Napels en Top-Chef Robert Cenci van Voiello Pasta zullen voor de derde keer hun kunsten tonen
  • Net als Wine & Design huis 47 Anno Domini en de exclusieve delicatessen van Lorenzo Sormani.

Nieuw dit jaar is de cocktailbar van het bijzondere merk Toschi. Bij de cocktailbar worden de meest geliefde Italiaanse cocktails bereid door bartender Michele Brighetti met de speciale Toschi siropen.

Tevens introduceert Schiava dit jaar Morato Pane, nummer 1 in Italië op het gebied van Tramezzini, Piadina’s en overige aperitief en lunch gerechten. Chef Orsola Carrain zal naast Davide en Robert in het live-cooking gedeelte plaats nemen.

Het volledige overzicht van producenten en deelnemers bij Schiava:
  • Birrificio Angelo Poretti: proef het bijzondere ambachtelijke Italiaans bier met het unieke Modular 20 tapsysteem.
  • 47 Anno Domini: Wine & Design, exclusieve en onderscheidende wijnen uit Treviso. Kom meer te weten over 47 tijdens een inloop wijnproeverij onder begeleiding van Igor Mazzarotto.
  • Principe del Gusto: ontdek Schiava’s Private Label “Principe del Gusto”
  • Lorenzo Sormani: Proef de authentieke en traditionele vleeswaren en kaassoorten uit Italië.
  • La Tazza d’Oro: Echte Italiaanse espresso en cappuccino gemaakt door de enthousiaste Barista Ismaele Rombi
  • Voiello Pasta: het populaire pastamerk uit Italië met een eigen kookprogramma in combinatie met Master Chef. Ontdek en proef de vele mogelijkheden onder begeleiding van Robert Cenci.
  • Toschi: ontdek de mogelijkheden van de siropen van Toschi bij de cocktailbar.
  • Caputo Farina di Napoli: De enige echte meel voor de authentieke Napolitaanse Pizza, gemaakt door wereldkampioen Davide Civitiello.
  • Morato Pane: ervaar de mogelijkheden met het populaire Tramezzini brood en Piadina gemaakt door chef Carrain.
  • Buffalo Farm Twente: Mozzarella, Burrata en vele andere soorten Italiaanse kaas gemaakt in Twente!  

Meer berichten


©2018 Horeca EvenTT | Realisatie: Insite Design vorm & code