Bakker Vakkeuken - “ambacht maakt het verschil”
“Ambacht maakt het verschil”, benadrukt verkoopleider Jurriaan Hoekstra de kracht van Bakker Vakkeukens uit Berlikum, aanbieder van horeca- en grootkeukens en partner van EvenTTCulinair 2020.
(standnummer 8630 ) Dat blijkt al uit de eigen werkplaats, waar vier allround vakmannen de keukens op maat maken en aanpassen.
Maar liefst 25 servicewagens zijn dagelijks onderweg voor plaatsing, installatie, service en onderhoud van de keukens én koelinstallaties. “Wij vinden dat keuken- en koeltechniek hand in hand gaan. Daarom ontzorgen wij onze klanten - van ziekenhuis en school tot cafetaria en restaurant - op beide gebieden volledig.
Bij een vaatwasser leveren wij bijvoorbeeld ook de zeep; zo nemen wij al 33 jaar de volledige verantwoordelijkheid voor ons product.” Met energiezuiniger, milieuvriendelijker en intelligentere apparatuur biedt ze oplossingen waar de moderne horeca- of grootkeuken behoefte aan heeft. “Neem ovens, die dankzij intelligente camera’s elk product herkennen en zelf de juiste temperatuur instellen.
Laagdrempeliger is de Merrychef, waarmee je als horecaondernemer elk warm gerecht binnen 1 tot 2 minuten kunt serveren, van bitterbal en pizza tot tosti of een echte warme maaltijd. Je proeft echt geen verschil ten opzichte van de klassieke oven.”
Voor meer informatie:
www.bakkervakkeuken.nl Meer berichten