Bereila, specialist in foodservice dispensers en automatische sausdoseersytemen.
Bereila, onderdeel van de Zweedse ASEPT Group, geldt als dé specialist in sausdispensers voor snackbar, fastfoodbedrijf en restaurant. De sausdispensers voor het doseren van warme en koude sauzen zijn van een ongeëvenaarde kwaliteit, duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid, en daarmee onderscheidt het bedrijf zich ten opzichte van andere aanbieders. Bereila mag dan ook een groot aantal foodservice operators tot haar afnemers rekenen.
Behalve handbediende sausdispensers biedt Bereila automatische doseersystemen aan. Eerder beperkte zich dat tot compressorsystemen, een ontwikkeling uit de 90-er jaren, maar sinds 2016 zijn er de unieke elektrische dispensers onder de naam “DispoElectric”.
Martin Poelhorst, directeur van Bereila: “We durven te stellen onze DispoElectric het stokje heeft overgenomen van het compressorsysteem. Voordelen als “portion control”, instelbare doseersnelheden en het ontbreken van een compressor met luchtslangen onder de counter, doet veel klanten de technologie uit de 90-er jaren vergeten. Maar voor de liefhebbers hebben ook wij de compressorsystemen nog leverbaar”.
Elektrische doseersystemen dragen bij aan het rendement van een zaak: meer efficiëntie door minder verspilling, minder afval en een vlotte verwerking van bestellingen. Door de slimme constructie is het wisselen van emmers snel uitgevoerd, en zijn de onderdelen eenvoudige en vlot te demonteren en te reinigen.
Breng een bezoek aan
standnummer 2770 op HorecaEvenTT op 10,11 en 12 februari 2020
Meer berichten