Dé vakbeurs van het Noorden voor horeca, grootkeuken en recreatie

10, 11 en 12 februari 2020

13e Editie


Carpaccio wedstrijden tijdens HETT 2019

Fortuna;
Fortuna heeft een aantal betekenissen, het staat voor Weelde, Rijkdom en Overvloed. Ook is het de naam van “de godin van het geluk” , vaak afgebeeld als een vrouw staand op een bol en de “Hoorn des Overvloeds” en hoe gelukkig ben je, als je deze competitie wint.  

Fortuna komt ook weer voor in het Franse spreekwoord, “À la fortuna du pot” ofwel, eten wat je voorgezet wordt zonder te weten wat het is. Bij deze wedstrijd is het “à la fortuna de mice en place”. Waarom?  Hoeveel geluk heb je en wat zijn de ingrediënten waaruit je kunt kiezen de 11de februari. (al zit bij de wedstrijdvoorwaarden een spiekbriefje)  

Wat we wel al weten en jullie graag willen vertellen is het volgende;     
Onze driekoppige jury is bekend en bestaat uit de volgende personen; 

Marco Poldervaart:  Meester-kok, eigenaar van restaurant het Havenmantsje in Harlingen, 3 x finalist in de wereldfinale van de Bocuse ‘d Or, Winnaar van de Gouden Koksmuts, kortom een schat aan ervaring in wedstrijd koken. Het beoordelen van je gerecht zal dus absoluut gaan zoals het hoort te zijn.   
http://www.havenmantsje.nl  

Danny Hovestad: Top-kok, eigenaar van kookstudio La Grange, Danny heeft veel ervaring in demonstratie koken en het bedenken van culinaire concepten. Hij is Executieve chef bij “Black Basterd” specialist in de buitenkeuken. Daarnaast is hij één van de ontwikkelaars van de “Foie Royale” Ganzenlever dus. En dan een  Ganzenlever waarbij de Gans een goed leven heeft en niet onder dwang gevoederd wordt. Ook bij Danny mag je er van uitgaan dat hij je gerecht op de juiste wijze  kan en zal  beoordelen. https://foieroyale.com  

Elize Koopman:​ Elize Koopman is eigenaar van “Edel smederij Elize” welke gevestigd is in de plaats de Hoeve. Zij maakte voor ons het Fortuna logo voor het Carpaccio-mes wat doorgegeven wordt. Nu ook op de bokaal en ook is zij de ontwerpster van de ring. Elize is gevraagd door ons om met “net” even andere ogen dan een professioneel kok naar het gerecht te kijken.   Haar  vakvrouw-schap in het maken van speciale sierraden zal een creativiteit meebrengen die net iets anders is. Of misschien passen ze wel naadloos bij de ideeën van de koks. Hoe dan ook, Elize zal de gerechten beoordelen naar smaak en  creativiteit. www.edelsmederij-elize.nl   

Met deze jury durven we te zeggen dat hiermee één doel al behaald hebben en dat is deze wedstrijd zo hoog mogelijk in te zetten.  

Wat zijn de prijzen:
1.    De Fortuna carpaccio bokaal als wisselprijs daarnaast een zilveren ring om als aandenken te houden (zie het als de televizier-ring) deze zal je niet dagelijks dragen maar wel als volgend jaar deze wedstrijd weer georganiseerd wordt en je hier trots mee rond mag lopen. De ring is uniek. En een messen-set.

2.    Naast de herinneringsmedaille en een standaard voor de 2de prijs een messen-set.

3.    Naast de herinneringsmedaille en een standaard voor de 3de prijs een messen-set.

Meer berichten

Nieuwsarchief


April 2019
» 30-04-2019Een gewaarschuwd mens

Februari 2019
» 08-02-2019Er is nog plaats voor een succesvolle makelaar!
» 07-02-2019Beursaanbieding Odenwald Backery
» 07-02-2019Bij een bestelling van Pure Olive Oil & Bio Olive Oil tijdens HorecaEvenTT ontvangt u 250 ml cadeau
» 07-02-2019Prachtige beursactie De Leckere tijdens HorecaEvenTT
» 07-02-2019Gratis ijs bij een boerderijs vriezer tijdens HorecaEvenTT
» 06-02-2019Coachen Kennuz brengt met gecertificeerde trainers jouw team naar een hoger niveau
» 06-02-2019Bestelmar verbetert bestellen in de horeca
» 05-02-2019ACAI BOWLS OP HORECAEVENTT ASSEN 2019
» 05-02-2019Felix Cohen al 140 jaar voorraadhoudend importeur
» 01-02-2019Proef de nieuwe Vegetarische "Ei-carpaccio" van Fortuna en Eggiedays tijdens HorecaEvenTT 2019
» 01-02-2019Een Veilig Gevoel, als het gaat over veiligheid op de werkvloer
» 01-02-2019Felix Cohen gespecialiseerd leverancier aan groothandel en horeca
» 01-02-2019NIEUW! Frisian's Best Pulled Meat Sauce te bestellen tijdens HorecaEvenTT 2019
» 01-02-2019Bereila FRETUS Tubedispenser Set
» 01-02-2019Horeca Netwerk brengt team van vrienden mee voor inspiratie tijdens HorecaEvenTT 2019

Januari 2019
» 30-01-2019SelektMeat organiseert kookwedstrijd tijdens de beurs Horeca-evenTT Assen
» 28-01-201947 Anno Domini Vineyards "Wine by Design”
» 24-01-2019Kampioen Pizza bakken komt naar HorecaEvenTT 2019
» 24-01-2019Ook SANTEXO kunt u weer vinden op HorecaEvenTT
» 18-01-2019Top-Barista & Nederlands Kampioen Latte Art naar HorecaEvenTT 2019
» 17-01-2019Ambachtelijk Italiaans ijs van Menodiciotto
» 17-01-2019HorecaEvenTT 2019 Uitverkocht!
» 04-01-2019Picabia Opleidingen komt met zeer scherpe beursaanbiedingen

December 2018
» 20-12-2018Indasia presenteert zich op HorecaEvenTT 2019
» 14-12-2018Carpaccio wedstrijden tijdens HETT 2019

November 2018
» 29-11-2018Horeca Netwerk nu officiële inspiratiepartner van HorecaEvenTT Assen

Februari 2018
» 01-02-2018EbikeDelivery : Kostenbesparend, duurzaam en innovatief

Januari 2018
» 31-01-2018Lijfering presenteert Brouwerij Martinus tijdens HorecaEvenTT Assen
» 30-01-2018Noorderpoort actief tijdens HorecaEvenTT in Assen
» 30-01-2018​Genomineerden Leermeester van het Noorden 2018 zijn bekend
» 30-01-2018“Piazza della Schiava”
» 26-01-2018KassaNet Nuus presenteert tijdens HorecaEvenTT Postmatic en bied u een mooie beurskorting
» 12-01-2018Wijnkoperij de Kasteelhoeve
» 09-01-2018Krikke komt met een nieuw Foodplein tijdens HorecaEvenTT

December 2017
» 19-12-2017Streekproductenplein in nieuw jasje!!!

November 2017
» 13-11-2017Een wereld van wijn op HorecaEvenTT 2018


©2019 Horeca EvenTT | Realisatie: Insite Design vorm & code