Dé toonaangevende horeca-vakbeurs voor Noord- en Oost-Nederland

13, 14 en 15 Februari 2023 in WTC Expo Leeuwarden

Relatiekaartcode: hettwtc22


Carpaccio wedstrijden tijdens HETT 2019

Fortuna;
Fortuna heeft een aantal betekenissen, het staat voor Weelde, Rijkdom en Overvloed. Ook is het de naam van “de godin van het geluk” , vaak afgebeeld als een vrouw staand op een bol en de “Hoorn des Overvloeds” en hoe gelukkig ben je, als je deze competitie wint.  

Fortuna komt ook weer voor in het Franse spreekwoord, “À la fortuna du pot” ofwel, eten wat je voorgezet wordt zonder te weten wat het is. Bij deze wedstrijd is het “à la fortuna de mice en place”. Waarom?  Hoeveel geluk heb je en wat zijn de ingrediënten waaruit je kunt kiezen de 11de februari. (al zit bij de wedstrijdvoorwaarden een spiekbriefje)  

Wat we wel al weten en jullie graag willen vertellen is het volgende;     
Onze driekoppige jury is bekend en bestaat uit de volgende personen; 

Marco Poldervaart:  Meester-kok, eigenaar van restaurant het Havenmantsje in Harlingen, 3 x finalist in de wereldfinale van de Bocuse ‘d Or, Winnaar van de Gouden Koksmuts, kortom een schat aan ervaring in wedstrijd koken. Het beoordelen van je gerecht zal dus absoluut gaan zoals het hoort te zijn.   
http://www.havenmantsje.nl  

Danny Hovestad: Top-kok, eigenaar van kookstudio La Grange, Danny heeft veel ervaring in demonstratie koken en het bedenken van culinaire concepten. Hij is Executieve chef bij “Black Basterd” specialist in de buitenkeuken. Daarnaast is hij één van de ontwikkelaars van de “Foie Royale” Ganzenlever dus. En dan een  Ganzenlever waarbij de Gans een goed leven heeft en niet onder dwang gevoederd wordt. Ook bij Danny mag je er van uitgaan dat hij je gerecht op de juiste wijze  kan en zal  beoordelen. https://foieroyale.com  

Elize Koopman:​ Elize Koopman is eigenaar van “Edel smederij Elize” welke gevestigd is in de plaats de Hoeve. Zij maakte voor ons het Fortuna logo voor het Carpaccio-mes wat doorgegeven wordt. Nu ook op de bokaal en ook is zij de ontwerpster van de ring. Elize is gevraagd door ons om met “net” even andere ogen dan een professioneel kok naar het gerecht te kijken.   Haar  vakvrouw-schap in het maken van speciale sierraden zal een creativiteit meebrengen die net iets anders is. Of misschien passen ze wel naadloos bij de ideeën van de koks. Hoe dan ook, Elize zal de gerechten beoordelen naar smaak en  creativiteit. www.edelsmederij-elize.nl   

Met deze jury durven we te zeggen dat hiermee één doel al behaald hebben en dat is deze wedstrijd zo hoog mogelijk in te zetten.  

Wat zijn de prijzen:
1.    De Fortuna carpaccio bokaal als wisselprijs daarnaast een zilveren ring om als aandenken te houden (zie het als de televizier-ring) deze zal je niet dagelijks dragen maar wel als volgend jaar deze wedstrijd weer georganiseerd wordt en je hier trots mee rond mag lopen. De ring is uniek. En een messen-set.

2.    Naast de herinneringsmedaille en een standaard voor de 2de prijs een messen-set.

3.    Naast de herinneringsmedaille en een standaard voor de 3de prijs een messen-set.

Meer berichten

Nieuwsarchief

Februari 2022
» 22-02-2022
HorecaEvenTT verhuisd naar WTC Expo Leeuwarden

December 2021
» 15-12-2021
HorecaEvenTT 2022 verplaatst

Februari 2021
» 04-02-2021
HorecaEvenTT 2021 Geannuleerd

Oktober 2020
» 27-10-2020
HorecaEvenTT 2021 verplaatst naar 19-20-21 april

Februari 2020
» 25-02-2020
Overzicht van alle winnaars van EvenTTCulinair 2020
» 25-02-2020
Winnaar Fortuna Carpaccio Bokaal 2020
» 07-02-2020
HorecaEvenTT presenteert line-up voor Grand Prix
» 05-02-2020
Yourpos Afrekensystemen – Als service ertoe doet
» 05-02-2020
Meer verdienen aan je drankverkoop, Van Duijnen Horeca Service legt uit hoe
» 05-02-2020
WerkVloerCoach, de vernieuwende opleiding voor het middenmanagement

Januari 2020
» 31-01-2020
De Strijd om de Fortuna Carpaccio Bokaal barst weer los!
» 24-01-2020
Bereila, specialist in foodservice dispensers en automatische sausdoseersytemen.
» 24-01-2020
Lijfering Drankengroothandel - “Wat mogen we u aanbieden?
» 24-01-2020
Koninklijke ERU - kazen die zich thuis voelen
» 22-01-2020
Elite introduceert de nieuwe Elite Goulash Croquet op HorecaEvenTT
» 21-01-2020
eMeals Onbezorgd - Bezorgd
» 21-01-2020
De line up voor de wedstrijd Innovatieve Chef!
» 21-01-2020
Line-up deelnemers Grand Prix EvenTT Culinair 2020!
» 17-01-2020
Moj op HorecaEvenTT
» 15-01-2020
Schiava presenteert weer met trots haar exclusieve pasta merk Voiello
» 09-01-2020
Marcel Heintzberger verantwoordelijk voor de wedstrijdkeuken tijdens EvenTTCulinair
» 09-01-2020
eMeals helpt bezorgrestaurants weer in het zadel!
» 09-01-2020
Interfastfood Raalte groter tijdens HorecaEvenTT met compactere en slimmere apparatuur
» 09-01-2020
VersTrade: dé duurzame foodprofessional
» 09-01-2020
Fortuna Carpaccio Bokaal wedstrijd tijdens HorecaevenTT 2020 in Assen
» 09-01-2020
Bakker Vakkeuken - “ambacht maakt het verschil”
» 09-01-2020
Veltman Vis Service - liefde voor het vak
» 09-01-2020
Krikke Culinair pakt groots uit tijdens HorecaEvenTT 2020
» 09-01-2020
New in 2020 - Craft Beer Wall voor brouwers
» 09-01-2020
​FOOX Groothandel en horeca-totaalleverancier - Hartelijk geleverd!
» 09-01-2020
Nieuw op HorecaEvenTT 2020: VKF Renzel

Oktober 2019
» 24-10-2019
Hoe WAB-proof is uw organisatie? Test het op HorecaEvenTT!
» 24-10-2019
Madame Cocos - schep, bak en serveer!

April 2019
» 30-04-2019
Een gewaarschuwd mens

Februari 2019
» 08-02-2019
Er is nog plaats voor een succesvolle makelaar!
» 07-02-2019
Beursaanbieding Odenwald Backery
» 07-02-2019
Bij een bestelling van Pure Olive Oil & Bio Olive Oil tijdens HorecaEvenTT ontvangt u 250 ml cadeau
» 07-02-2019
Prachtige beursactie De Leckere tijdens HorecaEvenTT
» 07-02-2019
Gratis ijs bij een boerderijs vriezer tijdens HorecaEvenTT
» 06-02-2019
Coachen Kennuz brengt met gecertificeerde trainers jouw team naar een hoger niveau
» 06-02-2019
Bestelmar verbetert bestellen in de horeca
» 05-02-2019
ACAI BOWLS OP HORECAEVENTT ASSEN 2019
» 05-02-2019
Felix Cohen al 140 jaar voorraadhoudend importeur
» 01-02-2019
Proef de nieuwe Vegetarische "Ei-carpaccio" van Fortuna en Eggiedays tijdens HorecaEvenTT 2019
» 01-02-2019
Een Veilig Gevoel, als het gaat over veiligheid op de werkvloer
» 01-02-2019
Felix Cohen gespecialiseerd leverancier aan groothandel en horeca
» 01-02-2019
NIEUW! Frisian's Best Pulled Meat Sauce te bestellen tijdens HorecaEvenTT 2019
» 01-02-2019
Bereila FRETUS Tubedispenser Set
» 01-02-2019
Horeca Netwerk brengt team van vrienden mee voor inspiratie tijdens HorecaEvenTT 2019

Januari 2019
» 30-01-2019
SelektMeat organiseert kookwedstrijd tijdens de beurs Horeca-evenTT Assen
» 28-01-2019
47 Anno Domini Vineyards "Wine by Design”
» 24-01-2019
Kampioen Pizza bakken komt naar HorecaEvenTT 2019
» 24-01-2019
Ook SANTEXO kunt u weer vinden op HorecaEvenTT
» 18-01-2019
Top-Barista & Nederlands Kampioen Latte Art naar HorecaEvenTT 2019
» 17-01-2019
Ambachtelijk Italiaans ijs van Menodiciotto
» 17-01-2019
HorecaEvenTT 2019 Uitverkocht!
» 04-01-2019
Picabia Opleidingen komt met zeer scherpe beursaanbiedingen

December 2018
» 20-12-2018
Indasia presenteert zich op HorecaEvenTT 2019
» 14-12-2018
Carpaccio wedstrijden tijdens HETT 2019

November 2018
» 29-11-2018
Horeca Netwerk nu officiële inspiratiepartner van HorecaEvenTT Assen

Februari 2018
» 01-02-2018
EbikeDelivery : Kostenbesparend, duurzaam en innovatief

Januari 2018
» 31-01-2018
Lijfering presenteert Brouwerij Martinus tijdens HorecaEvenTT Assen
» 30-01-2018
Noorderpoort actief tijdens HorecaEvenTT in Assen
» 30-01-2018
​Genomineerden Leermeester van het Noorden 2018 zijn bekend
» 30-01-2018
“Piazza della Schiava”
» 26-01-2018
KassaNet Nuus presenteert tijdens HorecaEvenTT Postmatic en bied u een mooie beurskorting
» 12-01-2018
Wijnkoperij de Kasteelhoeve
» 09-01-2018
Krikke komt met een nieuw Foodplein tijdens HorecaEvenTT

December 2017
» 19-12-2017
Streekproductenplein in nieuw jasje!!!

November 2017
» 13-11-2017
Een wereld van wijn op HorecaEvenTT 2018


  • Hesslink Koffie
©2022 Horeca EvenTT | Realisatie: Insite Design vorm & code