Dé vakbeurs van het Noorden voor horeca, grootkeuken en recreatie

11, 12 en 13 februari 2019

12e Editie


EbikeDelivery : Kostenbesparend, duurzaam en innovatief

Met 16 jaar E-Bike ervaring hebben wij de Ebike4Delivery speciaal ontwikkeld voor bezorgdiensten en wordt deze continu verbeterd met de nieuwste technieken. De Ebike4Delivery biedt een kostenbesparende, duurzame en innovatieve oplossing voor het bezorgen van jouw pizza’s, maaltijden en pakketten.


  
Wij leveren de Ebike4Delivery inmiddels ruim drie jaar in Europa aan onder andere grote ketens zoals Domino’s Pizza, Pizza Hut, De beren en Subway.
 
Onverwoestbaar
Onze elektrische bezorgfiets kan tegen een stootje en is onverslaanbaar op de korte afstand. In de grote steden is de Ebike4Delivery zelfs sneller op de langere afstanden. De elektrische bezorgfiets wordt uitgebreid getest in ons E-Bike Development Center en tevens hoofdkantoor in Cuijk. De onderdelen worden bewust gekozen of speciaal gemaakt om er voor te zorgen dat de Ebike4Delivery onverwoestbaar is en zijn bezorgtaak perfect kan vervullen. Door het gebruik van onderdelen van de beste merken is de bezorgfiets robuust, veilig en gaat deze lang mee.
 
De Ebike4Delivery aangepast aan jouw huisstijl
Je kunt de Ebike4Delivery laten personaliseren in jouw eigen huisstijl. Zo kunt je jouw bedrijfsnaam en/of logo op de Ebike4Delivery en de Delivery Box laten plaatsen. Wij verzorgen deze reclame geheel voor je. De Ebike4Delivery wordt standaard geleverd in de kleuren zwart of wit. Wil je graag een Ebike4Delivery in een andere kleur? Dan bespreken wij graag de mogelijkheden.
 
Aanpasbaar voor uw bezorgservice
De Ebike4Delivery is speciaal ontwikkeld voor de bezorging. Op de elektrische bezorgfiets kunnen verschillende soorten Delivery Boxen bevestigd worden om de pizza’s, maaltijden of pakketten te vervoeren. Desgewenst kan een box voor- of achterop geplaatst worden. In de Delivery Boxen kunnen warmhoudtassen geplaatst worden. De Delivery Boxen en warmhoudtassen zijn bij ons leverbaar.

Laat u informeren door het professionele team van EbikeDelivery tijdens HorecaEvenTT. U kunt ze vinden op stand 3510

Meer berichten


©2019 Horeca EvenTT | Realisatie: Insite Design vorm & code