Dé vakbeurs van het Noorden voor horeca, grootkeuken en recreatie

11, 12 en 13 februari 2019

12e Editie


Een wereld van wijn op HorecaEvenTT 2018

Zowel wat deelnemende wijnhandelaren en –importeurs betreft als aan de bezoekerskant waar vele restauranthouders zich komen oriënteren op nieuw aanbod voor hun wijnkaart. Samengevat: het gaat erg goed met de handel in wijnen op één van de grootste regionale horecavakbeurzen van Nederland.
 
Van wijnstraat naar wijnplein!
 
Op de komende editie op 5,6 en 7 februari 2018 in de TT Hall in Assen gaat de presentatie van wijnen een nog belangrijker plaats in nemen dan ooit te voren. Om het groeiende aantal deelnemers goed te kunnen presenteren, wordt de bekende jaarlijkse wijnstraat vervangen door een groter wijnplein. Prachtig gedecoreerd en voorzien van alle faciliteiten die deelnemers nodig hebben. Denk daarbij onder andere aan glaswerk en vaatwasmachines. Wij ontzorgen de deelnemers aan het wijnplein zodat zij zich volledig kunnen richten op contact met de vele bezoekers die dit wijnpaviljoen gaan bezoeken.
 
Deelname aan het wijnplein
 
Voor meer informatie over deelnamemogelijkheden aan het nieuwe wijnplein van Horeca Eventt kunt u contact opnemen met Alexander Plomp en Jan Vlap. Zij zijn dagelijks (van maandag tot en met vrijdag) telefonisch bereikbaar via 0515 333 555.
 
Samen sterk voor extra handel
 
Suggesties voor gezamenlijke activiteiten op het wijnplein zijn altijd welkom. Samen met u hebben we als gezamenlijk doel om het wijnplein van Horeca Eventt vanaf 2018 een jaarlijks terugkerend succes te maken. En zeg nu zelf daar kan een gerenommeerde wijnhandel zoals die van u toch niet ontbreken! Deelname geeft een grote kans op extra handel!
 
Wij wensen u graag goede zaken en zien uw reactie graag tegemoet.
 
Met vriendelijke groet,
 
ORGANISATIE HORECA EVENTT
 
Jan Vlap
Alexander Plomp
 

Meer berichten


©2019 Horeca EvenTT | Realisatie: Insite Design vorm & code