Dé toonaangevende horeca-vakbeurs voor Noord- en Oost-Nederland

9, 10 en 11 Februari 2026 in WTC Expo Leeuwarden.


HorecaEvenTT 2021 verplaatst naar 19-20-21 april

Met de voorbereidingen voor HorecaEvenTT 2021 in de Expo Assen gaan we dus door. Ons doel blijft het neerzetten van een mooie horecabeurs vol kwaliteit en beleving voor het nieuwe zomerseizoen. We hopen de komende editie weer veel bezoekers te mogen laten genieten van het horeca-aanbod.

Coronaprotocol voor veilige beurs
Een belangrijk aandachtspunt is ons plan van aanpak Covid-19. Vanuit dit protocol willen we samen met u toewerken naar een veilige beurs voor standhouders en bezoekers. Ons plan is in samenwerking met een Covid-19 Coördinator opgesteld op basis van de ‘Corona checklist voor evenementen’ Veiligheidsregio Drenthe. Hieronder vindt u enkele aandachtspunten.

Aantal bezoekers reguleren
Van oudsher is de maandag de drukste dag van de drie beursdagen, maar dergelijke aantallen mogen wij onder de huidige omstandigheden niet binnenlaten. Met behulp van ons nieuwe online bezoekersregistratiesysteem kunnen wij bezoekers meer spreiden. Bij deze vragen we u ook om bij uw klanten de bezoekmogelijkheden van alle drie de dagen te benadrukken. Het totale aantal bezoekers mogen we blijven ontvangen echter dienen we dit over de drie dagen te spreiden.

Eenrichtingsverkeer en voorzieningen
In de hal geldt op de gangpaden eenrichtingsverkeer. Daarnaast staan op meerdere plekken desinfecteerzuilen en worden toiletten extra vaak gereinigd.

Richtlijnen rondom de stands
Logistiek medewerkers ontvangen een kleur-polsband om bij de op- en afbouw van de stands om niet te veel mensen tegelijk in de hal te hebben. Alle stands krijgen een flacon handgel van de organisatie. Ons advies is om de stands zoveel mogelijk in te richten en te reinigen conform de horeca-eisen. In het bijzonder geldt dit voor exposanten van food-producten. Natuurlijk mag op een horeca-vakbeurs geproefd worden, maar houd rekening met presentatie, afstand en reiniging.

Wanneer u producten gaat samplen op en rondom de stand dienen deze producten apart te zijn verpakt. Wanneer producten niet verpakt zijn, moeten bezoekers deze kunnen pakken zonder de andere producten aan te raken, denk hierbij aan prikkers, bakjes, zakjes of bekertjes (monoverpakking).

Conform landelijke regels
Bovenal geldt dat we de landelijke overheidsmaatregelen in acht nemen, die we ook naar de bezoekers toe communiceren: dus 1,5 meter afstand, géén handen schudden en bij verkoudheidsklachten naar huis. Alle aangemelde bezoekers en standhouders ontvangen enkel dagen voorafgaand aan de beurs een mail met de vraag een gezondheidsverklaring af te geven. Bij een negatieve uitkomst volgt een bezoek- en/of deelnameverbod voor de persoon in kwestie.

Samen voor een succesvolle beurs
Wij zullen met z’n allen moeten meewerken om ook deze beurs weer tot een succes te laten zijn. Het zal van ons allemaal een aanpassing in gedrag vragen. Zolang wij dat gezamenlijk doen zal alles veilig doorgang kunnen hebben. Wij als organisatie vertrouwen op uw medewerking en kijken uit naar een geslaagd event.

Het moment is weliswaar uitgesteld, vorm en inhoud blijven hetzelfde, de smaak houden we tegoed!

We hopen u te ontmoeten op maandag 19, dinsdag 20 en woensdag 21 april 2021 in Assen.

Meer informatie vindt u op www.horecaeventt.nl

Met een gastvrije groet,
Namens HorecaEvenTT

Meer berichten


 
  •  
  • Horecabier
  • Werkstof
  • Amsterdamse Frsdrank Fabriek
  • Peroni
  • Duvel
  • 4-hospitality
©2025 Horeca EvenTT | Realisatie: Insite Design vorm & code