Dé vakbeurs van het Noorden voor horeca, grootkeuken en recreatie

11, 12 en 13 februari 2019

12e Editie


Horeca Netwerk nu officiële inspiratiepartner van HorecaEvenTT Assen

Bij Horeca Netwerk geloven ze dat iedereen voldoende kansen moet krijgen om zichzelf te kunnen onderscheiden. “We zijn er van overtuigd dat we door initiatief te nemen en het stimuleren van de onderlinge samenwerking iedereen sterker kunnen maken. Met voldoende informatie en inspiratie, een persoonlijk netwerk, een online platform en fysieke activiteiten waar iedereen blij van wordt” 

Online en Offline: 100% verbindend

Het creëren van voldoende kansen gaat alleen niet zomaar. Horeca Netwerk doet dit door continue samenwerkingen aan te gaan met relevante partners en door online en offline te combineren. Enerzijds om je online te kunnen voorzien van voldoende nieuws, verhalen, tips, recepten en promoties en anderzijds door het organiseren van activiteiten waarbij ontmoeten, verbinden, zien, ervaren, proeven en netwerken met collega ondernemers, grossiers en fabrikanten centraal staat.

Geen onbekende, alleen een nieuwe naam

Wellicht dat je je nu afvraagt of Horeca Netwerk een nieuw initiatief is, maar de kans is groot dat je het al kent. Ze zijn namelijk geen onbekende, maar hebben hun huidige initiatieven nu bij elkaar gebracht onder de nieuwe naam Horeca Netwerk. ”De afgelopen jaren hebben fabrikanten en grossiers ons leren kennen vanuit “Foodservice Homies” en hebben ondernemers, chefs en bedrijfsleiders ons leren kennen vanuit “FoodIntro”. Het is nu alleen de hoogste tijd om beide werelden bij elkaar te brengen zodat we hiermee écht iedereen de kansen kunnen geven om zichzelf te kunnen onderscheiden.”

Inspiratiepartner HorecaEvenTT

Als officiele inspiratiepartner belooft Horeca Netwerk de ouderwetse gezelligheid terug te brengen, met inspirerende verhalen en mooie gesprekken. Tijdens de aankomende editie zal Horeca Netwerk dan ook zelf aanwezig zijn als standhouder in combinatie met verschillende leuke bedrijven.
 
Wil je meer weten over Horeca Netwerk? Bekijk dan hier de officiële website.

Meer berichten


©2019 Horeca EvenTT | Realisatie: Insite Design vorm & code