Dé vakbeurs van het Noorden voor horeca, grootkeuken en recreatie

11, 12 en 13 februari 2019

12e Editie


Krikke komt met een nieuw Foodplein tijdens HorecaEvenTT

Het Krikke Food Plein is een feit! STAND 4950. 

Krikke Culinaire Groothandel is aanwezig op het HorecaevenTT 2018 met een stand van maar liefst 132 m² . Het Vleesatelier, de ambachtelijke horecaslagerij van Krikke zal een prominente plek innemen op deze stand!

Er wordt een mini slagerij gebouwd met grote vleesvitrines met mooie stukken vlees, er zijn koelvitrines met geportioneerd vlees en vleeswaren en u kunt proeven! Tevens is er een team van enthousiaste medewerkers aanwezig die u graag te woord staan!
 
Deze unieke leveranciers zorgen voor de verdere invulling van het Krikke Food Plein:
  • LA Authentic Streetfood ; Live cooking van Latijns – Amerikaanse gerechten zoals burgers, hotdogs, Mexican Streetfood met waanzinnige sauzen en broodjes!
  • De Heeren van Loosdrecht Croquetteurs ; Croquetten en bitterbal(varianten) gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten!
  • The Bread Company: 100% Natural Bread. Brood gemaakt zoals het hoort! Tevens distribiteur van de POS wijnen uit Chili! (de wijnen die iedereen wil hebben!)
  • De Jong’s IJS: Dé Ambachtelijke IJsmaker uit Gorredijk gemaakt van 100% biologische volle melk!
  • Dutch Beans Coffee & Tea ; de mooiste arabica’s gebrand in Nederland en unieke theesoorten die het  verschil maken! 

Laat u verrassen door de mogelijkheden die Krikke Culinaire Groothandel ú kan bieden!
 
Wij leveren 6 dagen per week door heel Noord Nederland!
 
STAND 4950
 
Met vriendelijke groet,
 
Marco Braam
 
G. Krikke & Zoon B.V.
Horecagroothandel & Horecaslagerij “Het Vleesatelier”
 
“Waar Ambacht, Kwaliteit en Service Persoonlijk worden”



Voor meer informatie:

www.krikke.nl
Tel: 0566-629966

Meer berichten


©2018 Horeca EvenTT | Realisatie: Insite Design vorm & code