Home
Waarom deelnemen?
Deelnemers
Inschrijving
Inloggen deelnemers portaal
Deelnemerslijst
Beursplattegrond
Beursmagazine
Informatie-Handboek-Algemene Voorwaarden
Bestellen
Overnachtingen
Catering
Deelnemers aan het woord
Bezoekers
Registratie/toegangskaarten
Pop UP - De nieuwe friese keuken
Exposantenprofiel
Openingstijden
Routebeschrijving
EvenTTculinair
Nieuws
Contact
Pers
Accreditatie
Faciliteiten
Diversen
Disclaimer
Privacy
Dé toonaangevende horeca-vakbeurs voor Noord- en Oost-Nederland
10, 11 en 12 Februari 2025 in WTC Expo Leeuwarden.
Gebruik tijdens registratie relatiekaart code: hettwtc25
Let op, een KvK nummer is verplicht!
Line-up deelnemers Grand Prix EvenTT Culinair 2020!
Line Up Grand Prix EvenTT Culinair 2020
Patryck Bolek: Restaurant Zinderend, Uden
Hans Gerlofsma: Loods Lounge Terschelling, Terschelling
Gert Jan Tempert: De Groene Lantaarn ** , Staphorst
Jasper Panis: Restaurant Bord'eau *, Amsterdam
Patrick van Hogeloon: Restaurant de Treeswijkhoeve **, Waalre
Kees Meinderts: Landgoed Lauwswolt *, Beesterzwaag
Maurice Grendelman: Restaurant Poortman, Veeningen
Marleen Brouwer: Restaurant de Loohoeve *, Schoonhoven
Martin Ruisaard: Restaurant de Fuik, Aalst
Matthijs Mulder: Restaurant de Bloemenbeek *, De Lutte
Meer berichten
Nieuwsarchief
Januari 2025
» 02-01-2025
HorecaEvenTT 2025 zal plaatsvinden op 10, 11 en 12 Februari 2025
April 2024
» 15-04-2024
Voor de komende 3 jaar de horeca groothandel, totaalleverancier en partner voor de horecaondernemer en grootverbruiker in het no
» 15-04-2024
Mensen blij maken en verrassen met heerlijke snacks, dat is de missie van Van Geloven!
» 15-04-2024
Smaakmaker sinds 1925 weer aanwezig tijdens HorecaEvenTT 2025!
» 15-04-2024
P-Services x HorecaEvenTT 2025!
» 15-04-2024
HorecaEvenTT 2025 - groter dan ooit!
» 15-04-2024
Fresh Fruit Express weer van de partij in WTC Expo Leeuwarden!
©2025 Horeca EvenTT | Realisatie: Insite Design vorm & code
TOP