Proef de nieuwe Vegetarische "Ei-carpaccio" van Fortuna en Eggiedays tijdens HorecaEvenTT 2019
Eind oktober 2018 werden we gecontacteerd door Peter van Kruijsdijk van Eggiedays. Vol enthousiasme vertelde hij over een voor hun nieuw product. En vroegen of wij vanuit onze expertise dat eens wilden bekijken.
Wat zagen we? Een product dat helemaal geel was! Of wij dat wel even als een carpaccio kunnen en willen snijden. Die uitdaging gingen wij natuurlijk graag aan! Ook wij waren namelijk erg enthousiast en wij houden van unieke kansen. Al pratend over de mogelijkheden besloten we om dit product als een dual branded-product in de markt te zetten: Fortuna en Eggiedays “Ei Carpaccio”.
Proef deze nieuwe carpaccio!
Kom naar de introductie van dit vegetarisch product gemaakt van Beter Leven Eieren in
de stand van Selektmeat met nummer 8410! Laat u verrassen door dit bijzondere product tijdens HorecaevenTT Assen van 11 t/m 13 februari 2019.
Meer berichten