Dé vakbeurs van het Noorden voor horeca, grootkeuken en recreatie

11, 12 en 13 februari 2019

12e Editie


Streekproductenplein in nieuw jasje!!!

Deelnemen aan het streekproductenplein wordt nog aantrekkelijker!
 
Bij de vorige beurseditie was de belangstelling voor het Streekproductenplein groter dan ooit tevoren. Op een nieuwe plek in de TT Hall – een echte A locatie in het entree en vertrekgebied – presenteerden verscheidene aanbieders van streekproducten zich aan een breed publiek. En dat succes prolongeren we op onze 11e beurseditie op 5, 6 en 7 februari 2018 in de TT Hall in Assen.

Streekproductenplein met Kookeiland

De trend van toepassing van streekproducten in de horeca zet zich onverminderd voort. De consument waardeert vers en zorgvuldig geteeld voedsel. En streekproducten uit diverse regio’s hebben daarbij een streepje voor. We bieden producenten en leveranciers van streekproducten optimale mogelijkheden om zich te presenteren op HorecaEvenTT 2018.

Onderdeel van het Streekproductenplein is een kookeiland waar voor de beursbezoekers van
HorecaEvenTT de lekkerste gerechten worden gemaakt. Uiteraard met producten van de deelnemers!
 
* Hogere marges voor producenten door superefficiënt innovatief distributieplatform
* Lokale ambachtelijke versproducten landelijk verkrijgbaar met Vers Trade foodplatform

 Op het Streekproductenplein 2018 van Horeca EvenTT neemt Vers Trade Foodplatform als landelijke distributeur van streekproducten een belangrijke plaats in.

Vers Trade uit Nieuwegein introduceert met ingang van 2 januari 2018 een compleet nieuw concept voor de zakelijke foodmarkt. De horeca kan bij de producent rechtstreeks op dag -basis inkopen via dit nieuwe online platform.
 
Vers Trade speelt hiermee in op actuele marktontwikkelingen en doelgroepen met een onderscheidend karakter, zoals ambachtelijke, biologisch werkende producenten. Het systeem biedt legio voordelen. Zo kunnen ondernemers bestellingen veel beter afstemmen op hun behoeften. Bovendien zijn de marges voor afnemers én producenten gunstiger dan in het traditionele systeem. De opslag die een groothandel berekent, verdwijnt immers. Vers Trade brengt vraag en aanbod bij elkaar en zorgt voor dagelijkse aflevering van bestelde producten zonder zelf een voorraadhoudende groothandel te zijn.
 


Vers & Fijn Benelux


Vers & Fijn Benelux, het moederbedrijf van Vers Trade, is specialist op het gebied van superefficiënte, fijnmazige distributie met geconditioneerde bestelwagens en bezorgt dag en nacht op ieder gewenst tijdstip dag- en koelverse producten met duidelijke THT datum in heel Nederland. De onderneming bezorgt met een uitgekiende fijnmazige distributieplanning vlees, vis, delicatessen of zuivelproducten bij onder meer foodspeciaalzaken, restaurants en zorginstellingen. Door vers bestellingen op een slimme wijze te bundelen, bereikt Vers Trade een zeer hoog efficiëntieniveau met minder vervoerskosten en zijn regionale streekproducten landelijk verkrijgbaar.
 
Als beursorganisatie bevelen de nieuwe dienstverlening van Vers Trade van harte aan. Want het biedt u nieuwe afzet mogelijkheden en betere marges. Indien u van mening bent dat u zelf uw distributie goed op orde hebt, dan bent u natuurlijk ook van harte welkom om aan het Streekproductenplein 2018 deel te nemen. Vrijheid, blijheid! 
 
Presenteer uw streekproduct en doe mee aan de grootste horecavakbeurs van Noord & Oost-Nederland  
 
Wij vinden het een positieve uitdaging om zoveel mogelijk producenten van mooie en lekkere streekproducten aan het Streekproducten Plein 2018 mee te laten doen. Een veelzijdig aanbod is interessant en aantrekkelijk voor de bezoekers. Wij nodigen u uit om deel te nemen en extra omzet te scoren. We hebben een inschrijfformulier aan deze mail toegevoegd. Wacht niet en stuur het op!
 
Heeft u nog vragen? Aarzel niet en bel ( 0515-333555) of mail alexander@horecaeventt.nl ons.
 
Tot ziens op het Streekproducten Plein van Horeca Eventt 2018 in de TT Hall in Assen.
 
Organisatie Horeca EvenTT

Meer berichten


©2019 Horeca EvenTT | Realisatie: Insite Design vorm & code