Dé vakbeurs van het Noorden voor horeca, grootkeuken en recreatie

8, 9 en 10 februari 2021 (14e Editie)


Veltman Vis Service - liefde voor het vak

Verse vis, zes dagen per week. Al 30 jaar weet Veltman Vis Service vanuit Harlingen met 40 medewerkers en 13 vrachtwagens zo’n 800 horecagelegenheden (en de businessclass van KLM) te voorzien van een vers en verantwoord visproduct. Van zeebaars, tong en kabeljauw tot gamba’s, mosselen en oesters. De zalm wordt in de eigen rokerij - zonder toevoegingen – gerookt  om het de horeca gemakkelijker te maken.



Eigenaar Luuk Jellema schat in dat Veltman wel 80 vissoorten levert, met een versgarantie van minimaal vier dagen. “Veel van de vis komt namelijk uit de regio; drie kotters varen dagelijks in het seizoen voor ons uit op de Waddenzee en IJsselmeer. Als consument kun je bij wijze van spreken op de menukaart aflezen dat je vis gevangen is door kotter HA11.” Ook voor advies kloppen klanten aan bij Veltman: “Een seizoensgebonden sliptong is bijvoorbeeld smaakvoller in het najaar, omdat ze in het voorjaar kuit schiet. Dan kun je die vis beter laten zwemmen en niet op je kaart zetten.

Ik zie het als onze taak om over die duurzame visvangst en consumptie mee te denken. Op HorecaEvenTT ( standnummer 5730 ) willen we onze bezoekers laten proeven van die producten, zoals oesters van onder meer het Wad, sashimi en vers bereide sushi en viskroketjes.”

Voor meer informatie:
Veltman Vis Service

Meer berichten

Nieuwsarchief


Februari 2020
» 07-02-2020HorecaEvenTT presenteert line-up voor Grand Prix
» 05-02-2020Yourpos Afrekensystemen – Als service ertoe doet
» 05-02-2020Meer verdienen aan je drankverkoop, Van Duijnen Horeca Service legt uit hoe
» 05-02-2020WerkVloerCoach, de vernieuwende opleiding voor het middenmanagement

Januari 2020
» 31-01-2020 De Strijd om de Fortuna Carpaccio Bokaal barst weer los!
» 24-01-2020Bereila, specialist in foodservice dispensers en automatische sausdoseersytemen.
» 24-01-2020Lijfering Drankengroothandel - “Wat mogen we u aanbieden?
» 24-01-2020Koninklijke ERU - kazen die zich thuis voelen
» 22-01-2020Elite introduceert de nieuwe Elite Goulash Croquet op HorecaEvenTT
» 21-01-2020eMeals Onbezorgd - Bezorgd
» 21-01-2020De line up voor de wedstrijd Innovatieve Chef!
» 21-01-2020Line-up deelnemers Grand Prix EvenTT Culinair 2020!
» 17-01-2020Moj op HorecaEvenTT
» 15-01-2020 Schiava presenteert weer met trots haar exclusieve pasta merk Voiello
» 09-01-2020Marcel Heintzberger verantwoordelijk voor de wedstrijdkeuken tijdens EvenTTCulinair
» 09-01-2020eMeals helpt bezorgrestaurants weer in het zadel!
» 09-01-2020Interfastfood Raalte groter tijdens HorecaEvenTT met compactere en slimmere apparatuur
» 09-01-2020VersTrade: dé duurzame foodprofessional
» 09-01-2020Fortuna Carpaccio Bokaal wedstrijd tijdens HorecaevenTT 2020 in Assen
» 09-01-2020Bakker Vakkeuken - “ambacht maakt het verschil”
» 09-01-2020Veltman Vis Service - liefde voor het vak
» 09-01-2020Krikke Culinair pakt groots uit tijdens HorecaEvenTT 2020
» 09-01-2020New in 2020 - Craft Beer Wall voor brouwers
» 09-01-2020​FOOX Groothandel en horeca-totaalleverancier - Hartelijk geleverd!
» 09-01-2020Nieuw op HorecaEvenTT 2020: VKF Renzel

Oktober 2019
» 24-10-2019Hoe WAB-proof is uw organisatie? Test het op HorecaEvenTT!
» 24-10-2019Madame Cocos - schep, bak en serveer!

April 2019
» 30-04-2019Een gewaarschuwd mens

Februari 2019
» 08-02-2019Er is nog plaats voor een succesvolle makelaar!
» 07-02-2019Beursaanbieding Odenwald Backery
» 07-02-2019Bij een bestelling van Pure Olive Oil & Bio Olive Oil tijdens HorecaEvenTT ontvangt u 250 ml cadeau
» 07-02-2019Prachtige beursactie De Leckere tijdens HorecaEvenTT
» 07-02-2019Gratis ijs bij een boerderijs vriezer tijdens HorecaEvenTT
» 06-02-2019Coachen Kennuz brengt met gecertificeerde trainers jouw team naar een hoger niveau
» 06-02-2019Bestelmar verbetert bestellen in de horeca
» 05-02-2019ACAI BOWLS OP HORECAEVENTT ASSEN 2019
» 05-02-2019Felix Cohen al 140 jaar voorraadhoudend importeur
» 01-02-2019Proef de nieuwe Vegetarische "Ei-carpaccio" van Fortuna en Eggiedays tijdens HorecaEvenTT 2019
» 01-02-2019Een Veilig Gevoel, als het gaat over veiligheid op de werkvloer
» 01-02-2019Felix Cohen gespecialiseerd leverancier aan groothandel en horeca
» 01-02-2019NIEUW! Frisian's Best Pulled Meat Sauce te bestellen tijdens HorecaEvenTT 2019
» 01-02-2019Bereila FRETUS Tubedispenser Set
» 01-02-2019Horeca Netwerk brengt team van vrienden mee voor inspiratie tijdens HorecaEvenTT 2019

Januari 2019
» 30-01-2019SelektMeat organiseert kookwedstrijd tijdens de beurs Horeca-evenTT Assen
» 28-01-201947 Anno Domini Vineyards "Wine by Design”
» 24-01-2019Kampioen Pizza bakken komt naar HorecaEvenTT 2019
» 24-01-2019Ook SANTEXO kunt u weer vinden op HorecaEvenTT
» 18-01-2019Top-Barista & Nederlands Kampioen Latte Art naar HorecaEvenTT 2019
» 17-01-2019Ambachtelijk Italiaans ijs van Menodiciotto
» 17-01-2019HorecaEvenTT 2019 Uitverkocht!
» 04-01-2019Picabia Opleidingen komt met zeer scherpe beursaanbiedingen

December 2018
» 20-12-2018Indasia presenteert zich op HorecaEvenTT 2019
» 14-12-2018Carpaccio wedstrijden tijdens HETT 2019

November 2018
» 29-11-2018Horeca Netwerk nu officiële inspiratiepartner van HorecaEvenTT Assen

Februari 2018
» 01-02-2018EbikeDelivery : Kostenbesparend, duurzaam en innovatief

Januari 2018
» 31-01-2018Lijfering presenteert Brouwerij Martinus tijdens HorecaEvenTT Assen
» 30-01-2018Noorderpoort actief tijdens HorecaEvenTT in Assen
» 30-01-2018​Genomineerden Leermeester van het Noorden 2018 zijn bekend
» 30-01-2018“Piazza della Schiava”
» 26-01-2018KassaNet Nuus presenteert tijdens HorecaEvenTT Postmatic en bied u een mooie beurskorting
» 12-01-2018Wijnkoperij de Kasteelhoeve
» 09-01-2018Krikke komt met een nieuw Foodplein tijdens HorecaEvenTT

December 2017
» 19-12-2017Streekproductenplein in nieuw jasje!!!

November 2017
» 13-11-2017Een wereld van wijn op HorecaEvenTT 2018


  • Hesslink Koffie
©2020 Horeca EvenTT | Realisatie: Insite Design vorm & code